Új Hoffmann melegplasztik festőgépünk.

 A festőgép műszerei.A festőgép fedélzeti kompjutere. Ízelítő a gép közel 50 festési programjából.Melegplasztik festőgép munka közben. GAYK szalagkorlát oszlop verő gépünk.

 

GAYK oszlopverő gépünk munka közben.

M86 gyorsforgalmi út szelestei leágazó.Kerékpárút festése Szombathely határában. Futballpálya festése önjáró festőgépünkkel.

Ünnepélyes átadás!

Örömmel értesítjük, hogy a 2012. június 22-én rendezett záróünnepség keretében átadásra került az Európai Unió és a Magyar Állam pályázati támogatásával megvalósult festékraktár, veszélyes hulladék üzemi gyűjtőhely, valamint forgalomtechnikai anyag tároló épületegyüttes.

Kérjük, kísérje figyelemmel folyamatosan bővülő áruválasztékunkat és szolgáltatásainkat.

Telephelyfejlesztés és eszközbeszerzés

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, társaságunk az Új Magyarország Fejlesztési Terv által biztosított lehetőséggel élve 2011. februárjában eredményesen pályázott a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében telephelyfejlesztésre és eszközbeszerzésre.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Európai Unió és a Magyar Állam által támogatott projekt keretében beszerzésre került egy un. "applikációs modul", amely alkalmas hidegplasztik burkolatjel festő anyag szórópisztollyal történő kijuttatására. Ennek az új technológiának köszönhetően bővült és korszerűsödött a megrendelőinknek nyújtható szolgáltatásaink köre.

A géppel az elmúlt hónapokban többek közt a 76. és 86. sz főutakon végeztünk festési munkákat, kiváló eredménnyel.

A pályázat keretein belül befejeződött továbbá két épület kivitelezése is.

Az egyikben helyet kapnak az útfestéshez használt festékanyagok, valamint kialakításra került a kiürült edényzet és egyéb maradékanyagok átmeneti tárolására szolgáló üzemi gyűjtőhely.

A másikban a forgalomtechnikai anyagok és eszközök széles körének elhelyezésére nyílik lehetőség, melynek eredményeképpen tovább bővülő áruválasztékkal és még az eddigieknél is kedvezőbb árakkal várjuk szíves megrendeléseiket.

A már korábban megépült iroda és műhelyépület mellett ezekkel a beruházásokkal a tőlünk megszokott, minőségi szolgáltatások még teljeskörűbbé válnak.

Telephelyfejlesztés és eszközbeszerzés

Társaságunk az Új Magyarország Fejlesztési Terv által biztosított lehetőséggel élve 2011. februárjában eredményesen pályázott a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében telephelyfejlesztésre és eszközbeszerzésre.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által támogatott projekt keretében beszerzésre került egy un. "applikációs modul", amely alkalmas hidegplasztik burkolatjel festő anyag szórópisztollyal történő kijuttatására. Ennek az új technológiának köszönhetően bővült és korszerűsödött a megrendelőinknek nyújtható szolgáltatásaink köre.

Elkezdődött továbbá két épület kivitelezése is.

Az egyikben helyet kapnak az útfestéshez használt festékanyagok, valamint kialakításra kerül a kiürült tárolóedényzet és egyéb maradékanyagok átmeneti tárolására szolgáló üzemi gyűjtőhely, a másikban pedig a forgalomtechnikai anyagok és eszközök elhelyezésére nyílik lehetőség.

A már korábban megépült iroda és műhely mellett ezekkel a beruházásokkal a tőlünk megszokott, minőségi szolgáltatások még teljeskörűbbé válnak.

 

Társaságunk végezte a Keszthely elkerülő forgalomtechnikai munkáit burkolatjel festés, jelzőtáblák, stb)..

 

 

széchenyi logó