Roadpiktor; burkolatjel festés, közúti acél szalagkorlát verése, forgalomtechnikaRoadpiktor; burkolatjel festés, közúti acél szalagkorlát verése, forgalomtechnika

Cégismertető

Társaságunk fő szolgáltatási területei: útburkolati jelek festése, forgalomtechnikai jelzések kihelyezése, KRESZ és egyéb jelzőtáblák forgalmazása. Tevékenységünket a megrendelők igénye szerint, de főleg Zala és Vas megyében végezzük. A piac igényeinek maximális kielégítésére törekszünk, így nem csak a nagyobb útépítő cégek beszállítóiként kívánunk megfelelni, hanem önkormányzatoknak, egyéb költségvetési szerveknek, intézményeknek, magánszemélyeknek egyaránt rendelkezésére állunk.

Útépítések ideiglenes forgalomkorlátozásához szükséges jelzések tervezését, elhelyezését és karbantartását is vállaljuk.

Vállalkozásunk már 2004-től az ISO (jelenleg érvényben lévő szabvány 9001:2008) minőségirányítási rendszer szerint működik.

A cégvezetés és az alkalmazott szakemberek a tervezés, kivitelezés és üzemeltetés területén egyaránt több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Telephelyünkön a meglévő korszerű iroda és szakműhely mellett a közelmúltban elkészült két új épület. Egyik a festékek a másik pedig a forgalomtechnikai anyagok áttekinthető tárolását szolgálja.

Festőgépeinkkel és speciális adaptereikkel ( pl. srayplasztik) minden igényt ki tudunk elégíteni( útburkolatok, raktárak, sportpályák stb).

A térségben egyedülállóan acélszalag védőkorlát oszlopok gyors és pontos elhelyezésére alkalmas verőgéppel rendelkezünk. A berendezés kerítés- és más oszlopok leverésére is alkalmas.

 

széchenyi logó