Road-Piktor Kft. Forgalomtechnikai és Útjelfestő Szolgáltató Kft.

Cégismertető

A magyar tulajdonban lévő, 1999-ben Zalaegerszegen alapított ROAD-PIKTOR Kft komplex forgalomtechnikai megoldásokat kínál, főként Zala és Vas megye területén, de munkavégzésünk kiterjed az egész Nyugat-Dunántúlra.

Társaságunk fő szolgáltatási területei: útburkolati jelek festése, forgalomtechnikai jelzések kihelyezése, KRESZ és egyéb jelzőtáblák forgalmazása. Útépítések ideiglenes forgalomkorlátozásához szükséges jelzések tervezését, elhelyezését és karbantartását is vállaljuk.
Tevékenységünket a megrendelők igénye szerint végezzük. A piac igényeinek maximális kielégítésére törekszünk, így nem csak a nagyobb útépítő cégek beszállítóiként kívánunk megfelelni, hanem önkormányzatoknak, egyéb költségvetési szerveknek, intézményeknek illetve magánszemélyeknek egyaránt rendelkezésére állunk.

Vállalkozásunk már 2004-től az ISO (jelenleg érvényben lévő szabvány 9001:2008) minőségirányítási rendszer szerint működik.

Telephelyünkön a meglévő korszerű iroda és szakműhely mellett a közelmúltban elkészült két új épület. Egyik a festékek a másik pedig a forgalomtechnikai anyagok áttekinthető tárolását szolgálja.

Festőgépeinkkel és speciális adaptereikkel (pl. srayplasztik) minden igényt ki tudunk elégíteni (útburkolatok, raktárak, sportpályák stb).

A térségben egyedülállóan acélszalag védőkorlát oszlopok gyors és pontos elhelyezésére alkalmas verőgéppel rendelkezünk. A berendezés kerítés- és más oszlopok leverésére is alkalmas.
 

 

Road piktor

Road piktor

 

Pályázatok