Road-Piktor Kft. Forgalomtechnikai és Útjelfestő Szolgáltató Kft.

Termelékenység növelése és technológiai megújulás a ROAD-PIKTOR Kft-nél

Kedvezményezett neve: ROAD-PIKTOR Forgalomtechnikai és Útjelfestő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Termelékenység növelése és technológiai megújulás a ROAD-PIKTOR Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 26.147.416 Ft
Támogatás mértéke: 57%
Projekt befejezési dátuma: 2021.04.07.
Projektazonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00493

Projekt leírás:

A ROAD-PIKTOR Kft-t 2000.01.31-én alapítottuk, fő tevékenységi körünk a 4211 Út, autópálya építése. Fő szolgáltatási területeink az útburkolati jelek festése, forgalomtechnikai jelzések kihelyezése, KRESZ és egyéb jelzőtáblák forgalmazása. Tevékenységünket főként Vas és Zala megyében végezzük.
A projekt keretén belül a 42.11 - Út,autópálya építése főtevékenység került fejlesztésre. A fejlesztés érdekében két gép került beszerzésre, egy burkolatjel festőgép és egy hidraulikus szalagkorlát verő egység. Mind a két eszköz Németországból került beszerzésre különböző helyi gyártóktól.
Szalagkorlát verésére és útburkolati jelek festésére használják a beszerzett gépeket. A projekt eredményeként hatékonyabb munkavégzést tudtak ezekkel a gépekkel elérni. Több megrendelést tudtak elvállalni. A minőségi és precíz munkák miatt nőtt az ügyfélkörük is, egyre több munkájuk lett, ami biztosította az árbevételük növekedését is. A korábbi munkaerőhiánnyal küszködő építőipari ágazatban megjelenő új álláskeresőknek is több lehetőséget tudtak biztosítani az új gépek használatával.
A beszerzés által technológiailag is megújultak, hiszen nem a régi, elavult, gyakran meghibásodó gépállományal hanem a helyett új, modern, szakmai és műszaki feltételeknek megfelelő gépekkel tudnak dolgozni.

 Technológia

 Termelékenység

 Tech

 Tech

 

Pályázatok